Base

Günther Dippe

Det här är jag

Jag bor i Göteborg sedan studietiden vilket numera är hemskt länge sedan. Jag återupptog ett mer seriöst fotograferande 2007 med inriktning på naturfoto och då särskilt landskapsfoto. Sedan några år ägnar jag mig också åt makro- och gatufotografering, gamla miljöer och då och då blir det porträtt också. 2016 blev det drygt 100 lite längre fototillfällen om jag skall tro min LR-katalog 🙂 Tyvärr får jag sällan tid att delta i våra klubbträffar och då inte heller i fotoutflykterna men jag besöker klubbens trevliga fotofest varje år sedan ett antal år tillbaks. Jag har haft en del utställningar och håller lite då och då bildvisningar. Till hösten skall jag och några kamrater ha en bildvisning för SNF/STF i Karlstad om en fjärilsresa till Rumänien som vi gjorde i somras.  Jag är även medlem i Vårgårda fotoklubb där jag ingår i festivalkommittén.

Din utrustning

Tyvärr alltför mycket!