Klubbmöten

Alla möten börjar kl 19.00 på Hemvärnsgården om inget annat anges. Välkommen våren 2019.

jul
tis
Utflykt till bilkyrkogården Båstnäs @ Hemvärnsgården/Årjäng - Båstnäs
jul 2 kl. 09:00
Tisdagen den 2 juli planerar vi att göra en fotoutflykt till bilkyrkogården Båstnäs i Årjäng.
Samling kl 09.00 vid Hemvärnsgården för samåkning. Medtag matsäck bra skodon och stövlar.
Vid alltför dåligt väder ställs utflykten in.
Frågor kan ställas till Morgan mt-foto@telia.com och 070-390 10 98
tis
INLÄMNING I OKTOBER : TRIPPELN @ Hemvärnsgården
okt 1 kl. 00:00 – okt 31 kl. 00:00

”TRIPPELN”. Det blir 1-5 digitala bilder, färg eller svart-vita, fritt motiv. Enda kravet är att bilderna ska vara tagna under 2019. Inlämning till hösten, troligtvis i oktober, vi återkommer senare med exakt datum.

Vi har under årens lopp haft en massa olika typer av fototävlingar. ”Anno da zu mal” (långt tillbaka i tiden) hade klubben olika tävlingar i påsikt svartvita bilder. Så småningom kom även diabilder med som en egen gren. Därefter även färg på påsiktsbilder och sedan ett decennium tillbaka även digitala bilder. Dessutom har det under årens lopp varit utan tema, med tema enstaka bild, kollektioner mm.

Vi hade för något år sedan, en tävling som vi kallade ”TRIPPELN”, vilket innebar att tävlingsbilderna bedömdes av jury från tre olika fotoklubbar. En mycket trevlig tävling tyckte de flesta.