REDOVISNING AV TÄVLINGEN ”TRIPPELN”

Redovisningen av vår tävling ”Trippeln” hålls av tävlingsledaren i Melleruds fotoklubb. Bilderna, nästan 100 st, har skickats till tre fotoklubbar för bedömning; Eslövs Fotoklubb, Uppsala Fotografiska Sällskap samt Skellefteå Fotoklubb. Vi kommer att se samtliga bilder, sedan resultatet från respektive juryklubb och sedan det färdiga resultatet. Det kommer att bli en både trevlig och spännande eftermiddag/ kväll. Eftersom det är lördag och klubben kommer att bjuda på någon form av förtäring MÅSTE vi ha en anmälan senast söndag 16/2 och glöm ej att ange eventuella allergier. Anmälan till Åke i styrelsen.

Evenemanget är avslutat.

Platser