ÅRSMÖTE – MED BLICK FÖR DETALJER

Dags för årsmöte som kommer att avhållas med sedvanliga årsmötesförhandlingar. Dessutom kommer Redax att ha den vanliga tävlingen ”Blick för detaljer”.

Den här kvällen är det tänkt att de som vill, kan ta med en eller två digitala bilder i Jpeg-format, vi kommer att lotta ut vilka bilder som vi ska lämna vidare. Bilderna kommer att tas om hand av 4 av klubbens medlemmar som var och en kommer att ta hand om bilderna och förändra/förbättra (ev försämra) bilderna efter sitt eget tänkesätt. Det betyder att vi får se hur varje fotograf förändrat bilden, alltså bilden ses i original samt 4 olika resultat. Redovisning hur respektive fotograf har sett och förändrat bilderna kommer att bli 16/4.

dagar

timmar