INLÄMNING SENAST: TRIPPELN

2019-11-01T00:14:00+01:00
Var:
Hemvärnsgården

Styrelsen har beslutat att vi ska ha en fototävling till hösten och det kommer att bli en tävling ”TRIPPELN”. Det blir 1-5 digitala bilder, färg eller svart-vita, fritt motiv. Längsta sida 2000 pixlar. Inlämning senast den 31/10, lämpligt datum eftersom det samtidigt är en klubbmöteskväll.

Vi har under årens lopp haft en massa olika typer av fototävlingar. ”Anno da zu mal” (långt tillbaka i tiden) hade klubben olika tävlingar i påsikt svartvita bilder. Så småningom kom även diabilder med som en egen gren. Därefter även färg på påsiktsbilder och sedan ett decennium tillbaka även digitala bilder. Dessutom har det under årens lopp varit utan tema, med tema enstaka bild, kollektioner mm.

Vi hade för något år sedan, en tävling som vi kallade ”TRIPPELN”, vilket innebar att tävlingsbilderna bedömdes av jury från tre olika fotoklubbar. En mycket trevlig tävling tyckte de flesta.