Spänning när foto-cuppen skulle avgöras

Lennart och Göran höll upp bilderna vi övriga fick rösta på.

Torsdag 25 april. Många av oss på klubbmötet frågade nog sig själva i inledningsvis vad var det som skulle röstas fram, hur skulle det gå till och vad är egentligen en foto-cupp? Och från vilken fotoklubb kom bilderna ifrån? Ganska snart när själva röstningen startade blev det tydligt vad det var som gällde. Kort sagt gällde det att utse de 3 bästa bilderna genom uteslutningsmetoden, med mer än så tror jag inte att jag väljer att beskriva förfarandet mer ingående för utomstående detta fantastiska fenomen. Påpekas kan att för bland de flesta närvarande medlemmar blev det en uppskattad form av ny tävling.