Mysig stämning med lucia på vårt lilla sätt

Torsdag 6 december. I det regniga decembermörkret var det återigen dags för fotoklubbens klubbmöte på Hemvärnsgården, det sista innan jul och nyår. Först var det redovisning av resultatet av klubbtävlingen Jubel(eum) i busken, som Sundsvalls Fotoklubb fungerade som jury för tävlingen. Vi säger grattis grattis till vinnaren! Sedan hade vi diskussioner kring hur vi ska kunna utveckla föreningen och våra aktiviteter. Efteråt vårt firade med lucia på vårt lilla sätt med mysig stämning och goda lussekatter och pepparkakor redogjorde vi våra tankar och idéer. Bild 2 visar lite hur fotoklubben firade lucia runt cirka 1950-60-talet.