Fotografins grunder

Torsdagskväll 13 oktober och fotoklubbsträff i Hemvärnsgården. Kvällens träff handlade mycket om fotografins grunder och hur allt hänger ihop. Bländare, tid, brännvidd m.m. Sådant som den nyblivne fotografen oftast inte har en aning om. Speciellt idag då många kör på autoläge. Lars-Erik Fjellman höll i mötet och delade med sig av sina kunskaper i detta fascinerande ämne som är vår hobby. Till våren är det tänkt att Lars-Erik ska hålla i en workshop med både teori och praktik. Detta blir då på dagtid. Något att se fram emot.