Åmåls Fotoklubb

Stadsvandring med Gustav Wennberg

2018-05-17. Som final på vårens program var det en fotoaktivitet, stadsvandring i Åmåls äldre-och centrala delar. Vädret bjöd på solsken under hela kvällen efter att det har regnat en del skurar tidigare under dagen. Vår ciceron för kvällen och stadsvandringen var ingen mindre än Gustav Wennberg som så entusiastiskt berättade om Åmåls historia från 1600 till 1800-talets stadskärna med byggnader och dåtidens prominenta personer som hade betydande roller genom stadens utveckling. Kvällen avslutades med gruppbild och fika i Hembygdsmuseet.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>