Dalslandsmästerskapet i foto 2017

Nyligen avgjordes Dalslandsmästerskapet i foto 2017 mellan fotoklubbarna i Dalsland. Jury den här gången var Lindesbergs fotoklubb. I klassen med de teman otillgänglighet och rörelse kom det in 35 bidrag i vardera teman och vi visar här de tio bilder från respektive tema som juryn tyckte var bäst. Åmåls Fotoklubb tog hem guld och brons genom Åke Sundelin och Dan Nilsson i tema otillgänglighet. I tema rörelse gick det även bra för Åmåls Fotoklubb som vann genom Karl Wighs bild. Av de 10 placerade bidragen kom hela 6 st från ÅFK.

Tema: Otillgänglighet

Tema: Rörelse