Åmåls Fotoklubb

Dalslandsmästerskapet i foto 2017

Nyligen avgjordes Dalslandsmästerskapet i foto 2017 mellan fotoklubbarna i Dalsland. Jury den här gången var Lindesbergs fotoklubb. I klassen med de teman otillgänglighet och rörelse kom det in 35 bidrag i vardera teman och vi visar här de tio bilder från respektive tema som juryn tyckte var bäst. Åmåls Fotoklubb tog hem guld och brons genom Åke Sundelin och Dan Nilsson i tema otillgänglighet. I tema rörelse gick det även bra för Åmåls Fotoklubb som vann genom Karl Wighs bild. Av de 10 placerade bidragen kom hela 6 st från ÅFK.

 

 

 

Tema: Otillgänglighet

 

Tema: Rörelse

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>